Kategoriler
Emlak Haberleri Güncel

Folkart İzmir ile beraber Türkiye’nin de en itibarlı firmalarından biri seçildi

Folkart İzmir merkezli olan, büyük bir inşaat firmasıdır. Saya Grup tarafından 2006’da kurulduğu günden beri önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Firmanın projeleri arasında konut, ofis, alışveriş merkezi ve okul projeleri vardır. Yaklaşık olarak 2025 yılına kadar inşaat sektöründeki en iyi marka haline gelmek ise firmanın vizyonudur. Bununla birlikte Türkiye itibar Akademisi tarafından sunulan son veriler de firma kalitesini göstermiştir.

2021 itibariyle onuncusu açıklanmış olan Türkiye İtibar Endeksi’ne göre bu firmanın itibar düzeyi çok yüksek seviyededir. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mesut Sancak ise bu durumun kendileri açısından gurur verici olduğunu söylemektedir. Kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını ekleyen Sancak, çalışmaların düzenli bir şekilde süreceğini duyurmuştur.

En itibarlı firmalar sıralaması nasıl gerçekleşti?

Firmaların başarı durumunu yansıtan çalışmalarda titizlik çok önemlidir. Dolayısıyla Türkiye İtibar Endeksi’nin nasıl işlemiş olduğu önemli konulardan birisidir. Türkiye İtibar Akademisi, birbirinden bağımsız 26 bölgede çalışma gerçekleştirmiştir. Bu çalışma kapsamında 12 bin kişi ile görüşülerek 50’den fazla sektöre dair veriye ulaşılmıştır. Ayrıca 2019’da Ekonomiye Fayda Endeksi’ndeki başarısından dolayı ilgili firmanın yüksek itibara sahip oluşu hiç şaşırtıcı değildir.

Folkart İzmir ilinin en önemli inşaat şirketi olabilir mi?

Folkart İzmir ilindeki diğer pek çok inşaat firmasının önündedir. Dolayısıyla İtibar Endeksi Araştırması, İzmir’in en itibarlı inşaat firmaları arasından sadece bu firmayı işaret etmektedir. İzmir ve İstanbul için farklı projeler geliştiren firmanın daha başka yeterlilikleri de mevcuttur. Örneğin 2019 yılındaki Marka Bilinirliği ve Algısı konulu çalışma şu sonuçları vermişti:

Firmanın;

  • Bilinirlik oranı: Yüzde 98.6
  • Tavsiye edilme oranı: Yüzde 98
  • Güvenilirlik oranı: Yüzde 87.1

Dolayısıyla bu inşaat firmasının yeterli itibara sahip olması çok normaldir.

Firma ile irtibat kurmak için ise 444 22 78 (satış işlemleri ve müşteri hizmetleri) ya da 0232 488 00 00 (genel müdürlük) numaraları iletişime açıktır.

 

Exit mobile version