Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Nefes İstanbul görücüye çıkıyor

İstanbul konut projesi Saya Grup bünyesinde yer alan Folkart Firması tarafından hayata geçirilecektir. Bu konut projesi Folkart firmasının İstanbul şehrinde hayata geçireceği ilk projesi olma özelliğine sahiptir. Folkart Nefes İstanbul projesi basın lansmanı yapılarak görücüye çıkmaya hazırlanmaktadır.

Konut projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Büyükçekmece konut projesinin lansmanı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın davetiyle gerçekleştirilecektir. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 2021 yılı başlarında İstanbul’da bir proje yapacaklarını belirtmişti. Projenin İstanbul Büyükçekmece’de göl manzarasına karşı olacağını ve son hazırlıkların devam ettiğini belirtmişti.

Lansman 7 Ekim’de yapılacak

Ön hazırlıkların tamamlandığı konut projesinde şimdide lansman için gün saymaktadır. Konut projesinin lansmanı 07 Ekim 2021 tarihinde Perşembe günü gerçekleşecektir. 07 Ekim 2021 tarihinde yapılacak olan lansmanın başlama saati ise 11:00 olarak belirlenmiştir. Basın lansmanının 11:00 ile 14:00 saatleri arasında yapılması planlanmaktadır. Ayrıca projenin lansmanın yapılacağı yer ise projenin satış ofisi olacaktır. Lansmanda konut projesinin detaylarının basın mensupları ile paylaşılacağı düşünülmektedir.

Folkart Nefes İstanbul basın toplantısı programı

Tarih: 7 Ekim 2021 / Perşembe
Program Saati: 11:00 – 12:30 Kahvaltı 12:30 – 14:00: Basın toplantısı
Yer: Folkart Nefes İstanbul Tanıtım Ofisi
Adres: Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı Org. İzzettin Aksalur Caddesi, Hisar Evleri Yanı, Büyükçekmece / İstanbul

Ayrıca lansman ve proje ile ilgili detaylı bilgi için 0543 970 70 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…