Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Nefes İstanbul satışa sunuldu

Bünyesinde bir çok şirket barından Saya Grubun iştiraki Folkart Yapı, İstanbul’daki ilk projesini gerçekleştirmektir. İzmir’de hayata geçirdiği bir çok proje ile adından söz ettiren firma şimdi de İstanbul’da yeni bir projeye başlamaktadır. Yaklaşık 2 milyar TL’lik bir yatırım değerine sahip Folkart Nefes İstanbul projesi satışa sunulmuştur.

Folkart Yapı, İstanbul’da hayata geçireceği yeni projesi de dahil olmak üzere 9 milyar TL’lik bir yatırım değerine sahip toplam 8 ayrı projeyi birlikte yürütmektedir. Biten ve devam eden projelerin toplam yatırım değeri ise yaklaşık toplam 16 Milyar TL civarındadır. Firma ayrıca İzmir ve İstanbul dışında Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum’da da yatırımlar yapmayı planlamaktadır. Firmanın projeleri arasında İzmir’de Folkart Towers, Folkart Narlıdere, Folkart Time, Folkart Incity, Folkart Life Bornova yer almaktadır. Ayrıca Çeşme’de Folkart Blu, Folkart Ardıç, Folkart Hills, Folkart Boyalık ve Folkart Blu projeleri bulunmaktadır.

Folkart Nefes İstanbul özellikleri neler?

İzmir’de bir çok konut ve ofis projesi üreten Folkart, hayata geçirdiği bu projeler sayesinde ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanmıştır. İstanbul’da hayata gerilen firmanın ilk projesi ise İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Karaağaç Mahallesi’ndeki proje 123 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. 123 bin metrekare büyüklüğündeki arsanın 97 bin 500 metrekaresi ise yeşil alana ayrılmış durumdadır.

Folkart Yapı “Hayat Buna Değer” sloganı ile İstanbul, Büyükçekmece’de ilk projesini hayata geçirmektedir. Müstakil yaşamın tüm özelliklerini içerisinde barındıran proje çevre dostu ve en ileri teknoloji ile donatılacaktır.  Ayrıca Folkart Nefes İstanbul projesinde geniş bahçeli, özel havuzlu müstakil yaşam tarzına uygun villalar yer almaktadır.

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi için tıklayınız…

Büyükçekmece’de hayata geçirilen villa projesinde 3+1 tipinde tek katlı villalar, 3+1 tipinde dubleks villalar yer almaktadır. Ayrıca projede 4+1 tip tek katlı villalar ve 6+1 tipinde dubleks villalar yer almaktadır. Projede toplam 96 adet villa yer almaktadır. Bu projedeki 3+1 tek katlı villalar Aqua Marin, 3+1 dubleks villalar Azur olarak adlandırılmıştır. 4+1 tip tek katlı villalar Safir, 6+1 tipinde dubleks villalar da Royal olarak ayrıca adlandırılmıştır.

Projede sosyal alanlar neler?

97 bin 500 metrekaresi yani projenin yaklaşık yüzde 80’i yeşil alana ayrılmış durumdadır. Villa projesinde ayrıca kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası mevcuttur. Ayrıca projede kafe, çok amaçlı salon, barbekü alanı, açık spor alanları ve her villaya 2 adet otopark bulunmaktadır. Her villaya 2 adet otopark dışında ayrıca sosyal tesis içerisinde de otopark alanı yer almaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Folkart Nefes İstanbul projesi İstanbul, Büyükçekmece’de yer almaktadır. Adres olarak ise Karaağaç Mahallesi, Org. İzzettin Aksalur Caddesi, No: 4 Büyükçekmece / İstanbul olarak geçmektedir. Proje Beykent Üniversitesi’ne 3 km, Medicana International Hastanesi’ne 13 km mesafededir. Ayrıca İstanbul Havalimanı’na 37km, Mall of İstanbul’a 22km ve İstinye Üniversitesi Liv Hospital’a 12km mesafededir.

Proje Künyesi

Proje İsmi : Folkart Nefes İstanbul
Konum : Büyükçekmece – İstanbul
Proje arsa alanı : 123.000 m²
Yeşil alan : 97.500 metrekare
Villa sayısı : 96
Villa tipleri : 3+1 Tek Kat Aqua Marin, 3+1 Dubleks Azur, 4+1 Tek Kat Safir, 6+1 Dubleks Royal
Otopark : Her villaya 2 otopark. Ayrıca sosyal tesiste de otopark bulunuyor.
Projenin adresi : Karaağaç Mahallesi, Org. İzzettin Aksalur Caddesi, No: 4 Büyükçekmece / İstanbul

Büyükçekmece villa projesi hakkında detaylı bilgi için 444 22 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nefes İstanbul reklam filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…