Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Vega fiyat

İzmir ilinin Konak ilçesinde Folkart Vega projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu proje isminden de anlaşılacağı gibi Folkart Yapı imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Bahsi geçen proje yüksek katlı mimari bir anlayış sergiliyor.

Folkart Vega projesi otuz yedi katlı bloklardan meydana geliyor. Proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer verecek şekilde inşa ediliyor. Bu sayede proje, bölgedeki daire ihtiyacını karşılamasının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek nitelikte planlanmış durumda. Proje kapsamında 843 adet konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede bulunan konutlar lokasyonları itibariyle merkezi bir bölgede yükseliyor. Folkart Vega projesi Halkapınar Mahallesi, Mürselpaşa Bulvarı, Yanyolu No: 170’de inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar dört farklı konut tipinden meydana geliyor. Söz konusu konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Folkart Vega projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlar 62 metrekare ile 236 metrekare arasında değişen büyüklüklerde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Folkart Vega projesinde yer alan 1+1 konutlar 502 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutlar ise 797 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 273 bin TL’den başlayarak alıcılarını bekliyor. Söz konusu projede bulunan 4+1 konutlar ise 1 milyon 872 bin TL’den başlayacak şekilde ücretlendirilmiş durumda.

Bahsi geçen projede bulunan konutların 2021 yılı içerisinde tamamlanıp, ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0232 444 22 78