Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Vega nerede

İzmir şehrinin Alsancak ilçesinde Folkart Vega projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje adından da anlaşılacağı gibi Folkart Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bölgede birçok açıdan öne çıkan proje toplamda 20 bin 715 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Folkart Vega projesi bünyesinde 843 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje dört bloktan meydana geliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon itibariyle ilgi görüyor. Söz konusu olan proje yatırımına yeni başlanan Medicana International Hospital’in de komşusu olacak şekilde yaşama kazandırılıyor. Folkart Vega İzmir Alsancak’ta bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Folkart Vega projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1 dublekse kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 60 metrekare ile 437 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları söz konusu olan dairelerin büyüklüklerine ve konutların tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Folkart Vega projesinde yer alan 1+1 daire tipindeki konutların fiyatları 502 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 tipteki konutlar ise 791 bin TL olarak alıcılarına sunulmakta. Projedeki en yüksek konut fiyatı 4 milyon 620 bin TL olarak belirlendi.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projedeki konutların 2021 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 22 78