Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Yaka Evleri nerede yükseliyor?

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Folkart Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri konut projesi, 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Şubat 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 69 metrekare ila 138 metrekare arasında değişiyor.

Folkart Yaka Evleri projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 303 bin TL ila 315 bin TL arasında fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 356 bin TL ila 423 bin TL arasında fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler ise 501 bin TL ila 550 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde birden fazla ödeme seçeneği bulunuyor. Projede peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Konut projesinde konutlara yüzde 20 peşinat ile kalan kısım için 120 ay banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün. Banka kredisi kullanmak istemeyen alıcılar ise yüzde 25 peşinat verip kalan konut bedeli için 24 ay şirket bünyesinde vade farksız taksit yaptırabiliyor.

Folkart Yaka Evleri projesi site özellikleri

Asansörü bulunan konut projesinde; güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sosyal tesis gibi çeşitli site özellikleri yer alıyor. Konut projesi, geniş peyzaj alanlarıyla da dikkati çekiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Mavibahçe Alışveriş Merkezi, Özel Metropol Tıp Merkezi, Bostanlı İskele, Medical Park İzmir Hastanesi, Özel Park Tıp Merkezi, İzmir Şehir Hastanesi, Westpark Alışveriş Merkezi ve Karşıyaka İskelesi’ne oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Merkezi konumuyla dikkat çeken Folkart Yaka Evleri konut projesi, Örnekköy Mah. 7402 Sok. No: 171 Karşıyaka İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 22 78 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.