Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Yapı’dan yeni proje Folkart Country Urla

İzmir’e inşa edilen bu yenilikçi, estetik ve modern yapısı ile dikkat çeken Folkart Country Urla gündeme gelmektedir. Ayrıca ilginin fazla olduğu bu proje oldukça başarılı ve çevre yaşamına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Urla’nın Bademler bölgesinde hayata geçirilen projede talep toplama sürecinde yoğun ilgi gösterilmiştir.

Folkart Yapı’nın yeni projesi hakkında

İzmir’de inşa edilen bu estetik, modern ve teknoloji bakımından da oldukça ilgi çeken yapı yaşam alanı olarak sektöre imzasına artmıştır. Urla’dan 800 milyon liralık bir değere sahip olan bu proje başlamaktadır. Ayrıca İzmir kent merkezinin hemen yanı başındaki bu projesinin ismi Folkart Country Urla olarak belirlenmiştir. Yaşamın oldukça gelişmiş olduğu bu proje insanların her ihtiyacını düşünülerek tasarlanmıştır. 5 duyulu bir yaşam alanı olarak bu proje nitelemektedir. Bu projenin genel amacı olarak Urla’yı tamı tamına içten bir şekilde hissetmek. Tabiatla iç içe olmak. Güneşi bütün enerjisi ile hissetmek. Doğal lezzetleri doğal bir şekilde tatmak ve yetiştirmek. Ayrıca toprağı hissetmek ve doğa ile iç içe bir şekilde gününüzü geçirmek için proje tasarlanmıştır. Bu proje Folkart olarak satışa sunulmuştur. 202 bin metrekarelik alana sahip bu projenin arazisi sadece yüzde onu yapı inşa edilecek gerisi doğa olarak sizlere sunulacaktır. Aynı zamanda projede 162 villa bulunmaktadır. Projeyi oldukça büyük bir ilgi toplanmıştır.

Folkart Country Urla sizler için tasarlanıyor

Folkart yönetim kurulu başkanı olan Mesut Sancak Folkart Projesi hakkında açıklama yapmıştır. Hayat buna değer diyerek 15 yıl önce bu projeyi oluşturduğunu belirtmiştir. İzmir’in lüks konut ihtiyacını yepyeni bir boyut kazandıracağını eklemiştir. Aynı zamanda her projenin daha iyisini ve daha güzelini yöneleceğini altını çizerek Folkart yaşam alanlarının kalitesini modern bir biçimde sizlere göstereceğini ve güvenli bir şekilde alımın gerçekleştirildiğinin üzerinde durmuştur. Ayrıca Folkart Country Urla şehrin hemen yanı başında bademlerde inşa edilecektir.

Bu şekilde Folkart Country Urla projesinin yaşam alanı olarak tasarlanmış biçimi, mimarların düşünüş tarzı ve projenin genel amacı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu projeyi ilgi oldukça fazladır. Aynı zamanda detaylı bilgi sahibi olarak Folkart hakkında genel bilgi elde etmiş olursunuz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…