Kategoriler
Proje Haberleri

Fonart Beyazşehir Kayseri satışları başladı

Fonart Beyazşehir Kayseri projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kayseri Kocasinan’da bulunan proje Fonart Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 125 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca asansör, hidrofor ve jeneratör gibi özelliklere sahiptir. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır.

Fonart Beyazşehir Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Fonart Beyazşehir Kayseri projesi, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Beyazşehir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte semt pazarı, spor salonu, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. 

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 510 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca farklı kat ve cephelerde daireler bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak 0 (352) 211 11 00 veya 0 (543) 211 11 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version