Kategoriler
Proje Haberleri

Forbes, Sinpaş Finans Şehir’i seçti

Sinpaş Finans Şehir, tuğla ve doğal taş görünümüne sahip dış cepheleriyle ayrışıyor. Proje, toplam 2.550 konuttan oluşuyor. Ayrıca home ofis, ticari alanlar, sınırlı sayıda villa ve 36 bin 500 metrekarelik dev bir şehir parkından oluşan konseptiyle şehirli bir yaşam sunuyor.

Ekonomi dergisi Forbes, son yaptığı araştırmada 50 markalı konut projesi içerisinde yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak yüzde 85,8 puanla Sinpaş Finans Şehir’i seçti. Sinpaş Finans Şehir hem Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başındaki konumu hem de çevresindeki yapılaşmanın aksine yatayda gelişen özel konseptli mimarisiyle ayrışıyor.

Forbes Türkiye’nin İstanbul’da satışı devam eden konut projelerini incelediği bu bağımsız araştırmasında fiyat, satış oranı, bölgedeki fiyatlara göre durumu, satışa çıktığı tarihten sonraki prim oranı, bulunduğu ilçede konut fiyatlarındaki 5 yıllık değişim oranı, yeşil alan ve sosyal donatı gibi kriterler üzerinden tek tek puanlama yapılarak projelerin prim yapma olasılıkları ölçümlendi.

Bulunduğu bölgedeki yapılaşmanın aksine az katlı yatay mimarisiyle daha fazla yeşille buluşan özgün ve ferah bir yaşam sunacak olan Sinpaş Finans Şehir’de geniş balkonlar bulunuyor. Her apartmanın arka cephelerinin baktığı büyük ve özel konseptli iç bahçelerde de hem çocuklar için farklı konseptte oyun alanları hem de yetişkinler için hobi bahçeleri, açıkhava kütüphanesi, yürüyüş yolları, alışveriş caddesi gibi ayrıcalıklar mevcut.