Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Forbest Boutique projesinde teslimler ne zaman başlıyor?

Forbest Boutique projesi modern mimarisi ile İzmir Görece’nin çehresini değiştiriyor. Konut yatırımlarıyla ilgi çekmeye devam eden kenti yeni görünümüne kavuşturan Forbest Yapı, projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunmaktadır. Teslimlerin Temmuz 2021’de başlayacağı haberlerine karşılık; minimum 136 metrekarelik daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Forbest Boutique proje özellikleri

İzmir’in Görece ilçesinde yükselen konutlar toplamda 1.900 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 21 dairelik butik konseptli projeye imza atan Forbest Yapı, daire tipini 3+1 olarak tasarladı. Modern yapılarda boyutları brüt 163 ila 140 metrekare arasında değiştiren proje, net boyutta 112 ila 126 metrekarelik alan sağlamıştır. Az katlı mimarisi ile oldukça sağlıklı bir yaşam alanına kavuşması beklenen alıcılar müstakil tadında bir yaşam seçeneğine sahip olacaklar.

Forbest Boutique projesinde sosyal donatılar arasında kişileri açık yüzme havuzu karşılıyor. Kameralı güvenlik sistemlerinin aktif bir biçimde çevre kaydı yaptığının sözünü veren firma, yapılara asansör özelliği getirdi. Ayrıca split klima, ebeveyn banyosu, duşakabin ve depo/kiler alanlarının ferah yaşam alanları kattığı daire içlerinde birden çok fırsatlara sahip olmak mümkün.

Projede ulaşım imkanları

Forbest Boutique konutları İzmir’in en iyi plajlarıyla olan mesafesini yalnızca 20 dakikaya indirgemiştir. Metro durağı ve özel eğitim kuruluşlarına 5 dakikalık bir zaman harcayacak olan alıcılar, alışveriş için Optimum AVM tercihini kullanabilecekler.

10 dakikaya yükselen yol mesafesi zaman bakımından birçok kişiye tasarrufu garanti etmektedir. Tüm bunlarla birlikte sıklıkla seyahat etme zorunluluğu bulunanların İzmir Adnan Menderes Havalimanına ulaşımı oldukça kolay. Fuar İzmir ve Ege Serbest Bölge gibi belli başlı alanların ulaşıma açık olması ise iş avantajlarının büyümesine neden oluyor.

Projede daire fiyatları

Forbest Boutique konutlarında kişilerin doğayla bütünleşen bir yaşam için minimum 950 bin TL’yi gözden çıkarması gerekmektedir. Arzu edilen tercihlere göre fiyatların yükseldiği konut projesinde kişiye özel ödeme fırsatları geliştirildi. Forbest Yapı güvencesinin verildiği proje alanında teslimlerin 2021 yılının temmuz ayında başlaması bekleniyor.

Detaylı bilgi için:

0232 251 09 09 / [email protected]