Kategoriler
Proje Haberleri

Forbest Cadde satışları devam ediyor

Forbest Yapı Proje tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Irmak Mahallesi’nde hayata geçirilen Forbest Cadde İzmir projesinde daire satışları devam ediyor. 40 premium müstakil daireden meydana gelen projede daire fiyatları ne kadar? Daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Proje krediye uygun mu? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Gaziemir’de inşa edilen proje 6 bin 843 metrekare yüzölçümüne sahip iki adet arsa parseli üzerinde yükseliyor. Parselin biri 4 bin 76 metrekare olup üzerinde 5 blokta toplam 22 daire ve 9 ticari ünite mevcuttur. Diğer parsel 2 bin 766 metrekare olup üzerinde 6 konut bloğunda toplam 18 daire ve 8 ticari ünite bulunmaktadır. İzmir konut projesi 3 katlı konut bloklarından  meydana geliyor. Yatay mimari konseptinde yaşama kazandırılan projede toplam 40 konut bulunmaktadır.

Forbest Cadde Gaziemir konut projesinde farklı tip ve büyüklüklerde dairelere yer veriliyor. Projedeki bu daireler 2+1, 3+1, 4+1, dubleks, bahçeli ve teraslı dairelerden oluşuyor. İzmir konut projesinde dairelerden başka ayrıca ticari ünitelere de yer verilmektedir. Böylece projede 40 adet konut ve 17 adet ticari ünite bulunmuş olmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik göstermektedir.

Konut projesindeki dairelerde çelik kapı, kiler, akıllı ev sistemi, asansör mevcuttur. Ayrı ebeveyn banyosu, ısıcam, klima, ankastre mutfak, çamaşır odası gibi özelliklerde bulunmaktadır.

Forbest Cadde fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine, dairelerin büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik göstermektedir. Irmak Mahallesi’nde yer alan projede daire fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Forbest Cadde İzmir projesinde açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları yer alıyor. Ayrı projede sauna, çocuk oyun alanları gibi bir çok sosyal alan mevcuttur. Proje plaja 20 dakika, metro durağına 5 dakika, eğitim kurumlarına 5 dakika, Havaalanı’na ise yakındır.

Forbest Yapı Proje firmasının diğer satışları devam eden projeleri arasından Forbest Oksijen, Forbest Görece Park bulunmaktadır. Ayrı satışları devam eden Forbest Boutique, Forbest Flora projeleri de yer almaktadır.

Proje Irmak Mahallesi, Görece Gaziemir / İzmir adresinde yer almaktadır. Projeler ile ilgili daha detaylı bilgi için 0232 251 09 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…