Kategoriler
Proje Haberleri

Forest Asya Villaları Karasu’da yükseliyor

MN Karasu İnşaat firması tarafından Sakarya İli, Karasu İlçesi, Aziziye Mahallesi’nde hayata geçirilen Forest Asya Villaları projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Karasu, Aziziye Mahallesi’nde Ankara Caddesi’ne yakın bir konumda yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 4 adet konut bloğundan meydana geliyor Projede yer alan 4 konut bloğu da iki katlı olarak inşa ediliyor.

Proje özellikleri neler?

Forest Asya Villaları projesinin her bloğundan toplam 4 adet dubleks daire yer alıyor. Böylece projede toplam 16 adet dubleks daire bulunmaktadır. Projede yer alan daire tipleri ise 3+1 tip dubleks daire olarak tasarlanmıştır. 3+1 dubleks dairelerin büyüklüklerin büyüklükleri ise brüt 155 metrekare, net ise 135 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde projelendirildi.

Forest Asya Villaları daire özellikleri

Projedeki 3+1 tip dubleks dairelerin zemin katlarında salon, mutfak ve balkon yer alıyor. 3+1 dubleks dairelerin birinci katlarında ise 3 adet oda, hol, banyo ve balkon yer alıyor.

Her daireye ait hobi bahçesi alanı yer alan projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanı gibi alanlar yer alıyor.

Forest Asya Villaları fiyatları ne kadar?

Aziziye Mahallesi, Karasu / Sakarya adresinde yer alan projede satılık daire fiyatları 550 bin TL’den başlıyor. 36 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunulan projenin 2021 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Heybeli Göl Villaları Ağustos’ta teslim

Firma tarafından hayata geçirilen bir diğer proje ise Heybeli Göl Villaları projesi. Proje yine Sakarya, Karasu’da Yalı Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2021 yılı ağustos ayında yapılması planlanan Heybeli Göl Villaları projesinde 170 metrekare büyüklüğe sahip 3.5+1 tip dubleks daireler yer alıyor. Toplam 8 adet konuttan meydana gelen projede konut fiyatları ise 685 bin TL’den başlıyor.

Green Life Karasu’da Haziran’ta teslim

Green Life Karasu projesi Sakarya, Karasu’da Yalı Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Projede 1+1 ve 2+1 tip daire seçenekleri yer alıyor. Satışların devam ettiği 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekare olarak tasarlandı. Projede daire sahibi olmak için peşinat ödedikten sonra kalan tutar 36 ay vade ile ödeme yapılıyor.  2021 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan projede satılık daire fiyatları ise 199 bin 800 TL’den başlıyor.

Tel: 0552 567 68 69

Exit mobile version