Kategoriler
Proje Haberleri

Forest of Bitez villaları müthiş fiyatlar ile satışta

Forest of Bitez projesinin kapsamında 6 villa mevcuttur. Bu villaların brüt kullanım alanı yaklaşık 400 metrekaredir. Net kullanım alanı ise 200 metrekare civarındadır. 5 + 2 oda sayısına ve 5 banyoya sahip olan, VRV altyapısı ile ısınan bu daireler oldukça lükstür. Konumları ve özellikleri dolayısıyla dikkat çeken bu villalar Çınar Elite Yapı’nın bir projesidir. Tüm villa seçenekleri müstakil ve tek katlıdır. Bununla birlikte sahil bölgesine yürüyerek ulaşmak mümkündür.

6 adet villanın her biri için ikişer araçlık özel park yeri ayrılmıştır. 65 metrekarelik müstakil havuzlar ısıtma teknolojisine sahiptir. Bununla birlikte villalarda ankastre mutfak seti, depo alanı, akıllı ev sistemi, jeneratör altyapısı ve internet altyapısı vardır. Site alanı ise 7 gün 24 saat boyunca kayıt yapan kameralarla izlenmektedir. Şömine, sauna ve müştemilat gibi detaylar, Çınar Elite Yapı’nın proje düzeyini göstermektedir.

Bu lüks villaların bulunduğu yer neresidir?

Projenin konumu, adından da anlaşılabileceği gibi Bitez’dedir. Bitez Mahallesi Muğla – Bodrum’un en güzel ve en lüks mahalleleri arasındadır. Bu mahallede pek çok lüks konut projesi hayata geçmiştir. Proje alanı olarak lüks konutlar için buranın tercih edilmesi pek çok sebep ile alakalıdır. Örneğin Bitez Mahallesi’nin zemin yapısı çok sağlamdır. Dolayısıyla burada inşa edilen konutlar ekstra dayanıklılığa sahiptir. Ayrıca sahil bölgesine yakınlığı, doğal güzellikleri ve güvenli bir yer olması da Bitez’i ön plana çıkarmaktadır.

Forest of Bitez Villalarının fiyatı ne kadardır?

Forest of Bitez satılık villa fiyatları yaklaşık olarak 6 milyon 900 bin TL’den başlar. Bu villa seçenekleri krediye uyumludur. Konutların az sayıda olmasından dolayı, proje ile ilgilenen herkesin acele etmesi önemlidir. Ayrıca firmanın iletişim numaraları şunlardır:

0 252 363 00 57

0 532 131 21 90

Güncel konut projelerinden haberdar olmak için BURAYA tıklayınız.