Kategoriler
Proje Haberleri

Fors İzmir projesi ön talep topluyor

Fors İzmir projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Konak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güçsan Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Özel rezidans projesi olan site içerisinde, tek kulede 108 konut ve 15 ticari ünite bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 ve 4,5 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özel rezidans projesi olan site içerisinde, tek kulede 108 konut ve 15 ticari ünite bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 ve 4,5 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekaredir. 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 250 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. En dikkat çekici özelliği ise rezidans projelerinin aksine tüm dairelerde balkon mevcuttur.

Fors İzmir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Konak İlçesi Halkapınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar panoramik deniz ve İzmir manzarasına hakim bir konumdadır. Projenin konumu Alsancak’a 5 dakika, Bornova’ya 10 dakika, Karşıyaka’ya 15 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 15 dakika mesafede yer almaktadır.
Fors İzmir projesinde ödeme koşulları henüz açıklanmamıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 232 203 35 35 veya 0 546 435 35 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version