Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde 30 Ekim’e kadar sürecek kampanya!

Fikirtepe’de metrobüs hattının yakınında bulunan Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki daire alımlarında yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ödeme planı olarak da yüzde 0.99 oranlı 120 ay taksit seçeneği sunuluyor.

Sinanlı Yapı ile Yiğit İDK Group’un ortaklaşa imzasının bulunduğu proje için düzenlenen kampanya, 30 Ekim’e kadar sürecek. 22 bin 537 metrekarelik arsa alanı üzerinde bulunan projedeki daireler, teslim edilmeye hazır durumda.

Projedeki daire özellikleri neler?

Rıhtım’a, Caddebostan’a, Bostancı gibi eğlence yerlerinin yanı sıra Maltepe, Kartal gibi iş merkezlerinin bulunduğu ilçelere de yakın mesafelerde yer alan Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde bin 100 adet daire, 96 adet ofis, 27 adet mağaza yer alıyor.

Anadolu’yu Avrupa Yakası’na bağlayan metrobüs ve Marmaray hattına yürüme mesafesinde bulunan projedeki konutlar, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. Daireler, doğal ahşap parkeyle işlendi.

Dairelerin tavan yüksekliği 3 metreyken ofislerdeki bu yükseklik, 3,5 metre değerinde. Home ofis ve daire tipleri, akıllı ev sistemiyle donatıldı.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde daire büyüklükleri

Projedeki bir odalı ve bir salona sahip daire tipleri 78 metrekare büyüklüğünde, iki odalı ve bir  salonlu daire tipleri 132 metrekare büyüklüğünde, 3 odalı ve 1 salonlu daire tipleri ise 180 metrekare büyüklüğünde satışa sunuluyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde bin 300 metrekare büyüklüğe sahip sosyal tesis bulunuyor.

Projedeki açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanları, proje sakinlerine hizmet veriyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy nerede?

Maslak’a 20 dakikada, Levent’e 15 dakikada, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikada ulaşılabildiği proje alanından bölgedeki ünlü bir alışveriş merkezi, yürüme mesafesinde bulunuyor.

Projenin satış ofisi: Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak, No: 3, Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul

Çağrı merkezi: 444 95 50