Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde ödeme kampanyası

Konut tesliminin hemen yapıldığı Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde, yüzde 0,99 oranını içeren 120 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. Fikirtepe’deki metrobüs hattına komşu olan projede, yüzde 15 oranında indirim imkânı bulunuyor.

Kampanya, konutların yanı sıra ofis ve mağazalar için de geçerli durumda.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy daire fiyatları

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK tarafından hayata geçirilen proje, 22 bin 537 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde yer alıyor. Rıhtım Caddesi’ne ve Ayrılık Çeşmesi’ne kısa mesafelere konumlandırılan projedeki 100 adet ev, 96 adet ofis, 72 adet de ticari ünite, satışa sunuldu.

Marmaray ve metro hatlarına da yakınına inşa edilen projedeki bir odaya ve bir salona sahip satılık evlerin büyüklükleri, 59 metrekare ile 95 metrekare değerleri arasında bulunuyor.

Maltepe, Kartal, Ataşehir, Üsküdar ve Ümraniye ilçelerine kolay ulaşım imkânı sağlayan projedeki iki odalı ve bir salonlu evlerin büyüklükleri; 102 metrekare ile 191 metrekare arasında. Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki iki odaya ve bir salona sahip dairelerin fiyatı da 1 milyon 150 bin liradan başlıyor.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu konutların fiyatı

Kadıköy ilçe sınırları içerisinde yer alan projedeki iki odalı ve bir salonlu konutların fiyatı, 1 milyon 800 bin liraya kadar çıkabiliyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki üç odaya ve bir salonlu sahip satılık durumda olan evlerin büyüklükleri, 131 metrekare ile 240 metrekare değerleri arasında bulunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde ilçesinin uğrak semtinde yükselen projedeki üç odalı ve bir salonlu konutların fiyatı, 1 milyon 185 bin liradan başlıyor. Bu dairelerin satışta olanlarının fiyatı, 2 milyon 275 bin Türk lirasına kadar uzanabiliyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki sosyal alanlar

Projede;  fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanları bulunurken anlaşmalı hastaneden doktor çağırma imkânı tanınıyor. Proje alanında vitamin bar, kafe, restoran ve mağazalar da mevcut durumda.

Adres: Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak No: 3, Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul

Telefon: 444 95 50

Zingat, Taşınmaz Haber