Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde yüzde 20’ye varan indirim

Fikirtepe’de bulunan Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki daireler için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Metrobüse komşu olan projede, verilen peşinat oranına göre yüzde 20’ye varan indirim uygulanıyor.

Sinanlı Yapı ile Yiğit İDK Group ortaklığıyla kurulan projedeki bu kampanya, sınırlı sayıdaki daireler için geçerli. “Avrupa’nın En İyi Karma Yaşam Ödülü”nü kazanan ve 22 bin 537 metrekarelik arsa alaanına sahip projedeki konutlar, hazır durumda.

Açık ve kapalı otoparklara da yer verilen projedeki ofislerin, ayrıca, özel otoparkı bulunuyor.

Projedeki konut seçenekleri

Bin 100 adet daire, 96 adet ofis ve 27 adet mağazanın bulunduğu Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. Doğal ahşap parkeyle işlenen daireler 3 metrelik, ofisler ise 3,5 metrelik tavan yüksekliğine sahip.

Merkezî bir konumda bulunan projedeki home ofis ve dairelerde akıllı ev sistemi de bulunuyor. Teslimlerinin hemen yapıldığı projedeki bir odalı ve bir salona sahip daire tipleri 78 metrekare büyüklüğünde satışa sunuluyor.

Kadıköy ilçe sınırlarında yer alan projedeki iki odalı ve bir  salonlu daire tipleri 132 metrekare büyüklüğünde, 3 odalı ve 1 salonlu daire tipleri ise 180 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde sosyal alanlar

Bin 300 metrekare büyüklüğündeki sosyal tesisin bulunduğu projedeki açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanları konut sakinlerinin hizmetinde.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesi, ayrıca, Beşiktaş’ın Maslak semtine 20 dakikada ulaşım olanağı sunuyor. İş merkezlerinin yer aldığı Levent semtine 15 dakikalık araç mesafelerinde bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık, Akasya AVM’ye ise iki dakikalık uzaklıklara konumlandırıldı.

Projenin satış ofisi nerede?

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy adres: Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak, No: 3, Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul

Telefon numarası: 444 95 50

Taşınmaz Haber