Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy teslimler başladı

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK’nin ortaklaşa imzasının bulunduğu Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki dairelerin tapusu hemen teslim ediliyor. Projedeki satın alımlarda yüzde 25 oranına varan indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca, yüzde 0,79 oranlı vadelerle ödeme seçeneği bulunuyor.

Bin 100 adet daire, 96 adet ofis ve  27 adet mağazası ile inşa edilen projedeki konutlar, hemen teslim ediliyor. Açık otoparka ve kapalı otoparka yer verilen proje, 22 bin 537 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde bulunuyor.

“Avrupa’nın En İyi Karma Yaşam Ödülü”ne sahip projede, doktor hizmeti veriliyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen Home Ofis tipindeki konutların da bulunduğu projede doktor da yer alıyor. Doktor, firmayla anlaşmalı hastaneden Fortis Sinanlı evlerine geliyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy sosyal alanlar

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde bin 300 metrekare büyüklüğüne sahip sosyal tesis bulunuyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projede, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Metrobüs durağına yakın mesafede yükselen projede, meyve kokteyllerinin hazırlanıp satıldığı Vitamin Bar bulunuyor.

Projedeki konut tipleri neler?

İnşaatı yeni biten konut, dükkân ve ofis projesinde, doğal ahşap parkeyle kaplı daireler bulunuyor.  Ankastre beyaz eşyasıyla teslim edilen projedeki daireler 3 metre değerinde, ofisler 3,5 metre değerinde tavan yüksekliğine sahip durumda.

Home Ofis ve dairelerinde akıllı ev sistemi bulunan projedeki 1 odalı ve 1 salonlu daire tipleri 78 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salonlu daire tipleri 132 metrekare büyüklüğünde, 3 odalı ve 1 salonlu daire tipleri ise 180 metrekare büyüklüğünde inşa edildi.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy nerede?

Moda ve Rıhtım caddelerine, Tepe Nautilus AVM’ye yakın mesafelerde inşa edilen proje, otobüs ve metro hatlarına kısa sürede ulaşım imkânı sunuyor. Proje, Kadıköy’ü Avcılar’a bağlayan metrobüs hattına yürüme mesafesinde sunuluyor.

Adres: Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak No: 3 Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul

Telefon: 444 95 50