Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy’de 60 ay sıfır faizle

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group ortaklığı tarafından kurulan Fortis Sinanlı, Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2017 Araştırması’nda “2016 yılında adet bazında Türkiye’nin En Çok Proje Üreten ilk 10 Şirketi” ve “Türkiye’nin En Çok Satış Yapan İlk 10 şirketi” arasında yer aldı.

Ritz Carlton Otel’de düzenlenen törende Yiğit İDK Group adına İDK Yönetim Kurulu Başkanı Bilal İdikurt ve Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, gayrimenkul sektörüne yaptıkları katkılardan dolayı sertifikalarını aldılar.

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından gerçekleştirilen Real Estate Stars 2017 Araştırması’nda Fortis Sinanlı iki ödülün de sahibi oldu.

Fortis Sinanlı, 2019 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Yeni Kadıköy projesi ile 2017 yılında “Avrupa’nın En İyi Karma Yaşam Projesi” Ödülü’ne de layık görülmüştü.

Fortis Sinanlı tarafından hayata geçirilen Yeni Kadıköy projesi metrobüs, metro ve Avrasya Tüneli’nin yanında, Kadıköy Meydanı, Moda Mahallesi ve Bağdat Caddesi’nin kesiştiği köşede yer alıyor.

Yeni Kadıköy projesi 1+1 daireden 4+1 daireye kadar farklı tip daire seçeneklerinin dışında ayrıca 50 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen ofisler de yer alıyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde teslime kadar kira geliri, yüzde 1 peşinat, 60 ay vade ve yüzde sıfır faizle vadelendirme ve İş Bankası konut kredisi desteği ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde 5 bin TL’ye varan kira garantisi, 5 bin TL’den başlayan peşinatlar 60 ay sıfır faiz veya 120 ay banka kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, kafeler, restoranlar, hamam, hobi odaları gibi alanlar yer alıyor.