Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy’deki kampanya 30 Ekim’de bitecek

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK tarafından hayata geçirilen Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki daireler, verilen peşinata göre yüzde 15’e varan indirimler uygulanıyor. Ödeme planı oluşturulacaksa 120 yüzde 0.99 faiz oranlı 120 ay vadeye gidiliyor.

Söz konusu kampanyanın 30 Ekim’de biteceği belirtiliyor.

Metrobüs, metro ve Marmaray hatlarına komşu olan projedeki kampanyanın 30 Ekim’e kadar süreceği belirtiliyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı proje, Fikirtepe semtindeki 22 bin 537 metrekarelik arsa parseli üzerinde yer alıyor.

Projedeki sosyal alanlar neler?

İçerisinde 100 adet evin, 96 adet ofisin, 72 adet de mağazanın bulunduğu projede, beş blok bulunuyor. Anlaşmalı bir hastaneden doktor çağrılabilen proje alanında açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu da yer alıyor.

Ayrıca, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanlarının da bulunduğu projenin site alanında vitamin bar, kafeterya, restoran ve mağazalar da yer alıyor. Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki sosyal tesisler, bin 300 metrekare büyüklüğündeki bir alanı kapsıyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde konut fiyatları

Dairelerinin ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edildiği projedeki metrekare alanı 59 ila 95 değerleri arasında değişen 1+1 daire tiplerinin fiyat değeriyse 615 bin lira ile 925 bin lira arasında değişiyor. Kadıköy’ün merkezinin yanı sıra Bostancı ve Caddebostan semtlerine kolay ulaşım olanağı sağlayan projedeki satılık 2+1 dairelerin metrekare büyüklükleri 102 ile 191 değerleri arasında bulunuyor.

Karşı yakaya da kolay ulaşım imkânı sunan projedeki bu daire tiplerinin fiyatı 1 milyon 150 bin lira ile 1 milyon 800 bin lira arasındaki seçeneklerde yer alıyor.

Proje alanı nerede bulunuyor?

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesi, eğlencenin merkezi olan Moda semtine; iş merkezlerinin yer aldığı Maltepe, Kartal ve Tuzla ilçelerine giden yolların yakınında bulunuyor. Projenin konumu; adliyeye, hastaneye ve akademi kurumlarına kısa mesafede yer alıyor.

Satış ofisi: Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak No: 3 Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul

Çağrı merkezi: 444 95 50

Taşınmaz Haber, Zingat