Kategoriler
Proje Haberleri

Fortis Sinanlı’da kampanya

İstanbul şehrinin Anadolu Yakası’nda konumlandırılmış olan Fortis Sinanlı projesinde yeni bir kampanya başladı. Söz konusu proje Kadıköy ilçesinde bulunuyor. Şirket bünyesinde başlatılan kampanya alıcılara birbirinden özel fırsatlar sunuyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy, satış kampanyalarını açıkladı. Bu kapsamda projede yer alan konut ve ev-ofisler için 70 bin TL peşinatın ardından kalan konut ücreti için 5 bin TL’den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabilecek. Söz konusu kampanya haziran ayı boyunca geçerli olacak.

Konut ve mağazalardan meydana gelecek olan karma proje Fortis Sinanlı, toplamda bin 49 adet konut ve 75 adet mağazadan oluşmakta. Firma bünyesinde konut ve mağaza satışlarında peşin ve banka kredili olacak olan satışlarda yüzde 20 indirim fırsatı sağlanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Fortis Sinanlı Genel Müdürü Tuğba Adıbelli Yetişen, çalışmaların tamamlanma oranının yüzde 85’e ulaşmış olduğunun altını çizdi. Satışlarda gerçekleştirilen yüzde 1 ve ticari konut satışlarındaki yüzde 8 KDV avantajı sayesinde yatırımcıların yüzde 10’a varan ek bir indirim fırsatı olduğunu belirten Yetişen, ofisler ile ilgili görüşmelerin dünya devi markalar ile devam ettiğini söyledi.