Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Four Seasons Life Kıbrıs’ta yükseliyor

Noyanlar Grup tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Mağusa’da hayata geçirilen Four Seasons Life projesinde inşaat çalışmalarına başlandı.

2018 yılı Nisan ayında inşaat çalışmalarına başlanan Four Seasons Life projesi 102 bin metrekare büyüklüğe sahip arazi alanı üzerinde yükseliyor.

2 etaptan meydana gelen Four Seasons Life projesinde Four Seasons Life projesinin ilk etabının 18 ay içerisinde, ikinci etabının ise 36 ay içerisinde tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Lansmanının 2018 yılı Haziran ayında yapılan Four Seasons Life projesinde toplam 420 adet daire yer alıyor. Yüzde 30’u yeşil alana ayrılan projenin yüzde 10’u kısa süre içerisinde satılmış durumda.

3 katlı konut bloklarından meydana gelen Four Seasons Life projesinde stüdyo daireden müstakil villalara kadar değişen farklı konut seçenekleri yer almaktadır. Projedeki konutların alanları ise 35 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor.

Denize sıfır bir konumda yer alan Four Seasons Life projesinde daire fiyatları 57 bin pound ile 590 bin pound arasında değişiyor. Projede yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutarın yüzde 40’ı teslime kadar sıfır faiz fırsatı ile ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise daire tesliminden sonra 24 ay vade ile ödeme fırsatı sunuluyor.

Four Seasons Life projesinde yüzme havuzu, SPA, bisiklet yolu, havuz bar, aqua park, yürüyüş yolu, fitness salonu, restoran, plaj, çocuk oyun alanı, poliklinik, market gibi alanlar yer almaktadır.