Kategoriler
Emlak Haberleri

FPK sistemi ile ev alma fırsatı

Fuzul Ev Kolay Konut Edinme Merkezi tarafından oluşturulan Faizsiz Peşinatsız Kredisiz ev alma sistemi olarak bilinen FPK sistemi ile ev alma fırsatları devam ediyor. 28 yıllık FuzulEV güvencesi ile Türkiye’nin En Erken Ev Sahibi Yapan Sistemi olarak adlandırılan sistemle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Faizsiz Peşinatsız Kredisiz sistemi ile en yakın zamanda hayallerinizdeki konuta sahip olma imkanı sunuluyor. Bu sistem sayesinde 240 aya varan vade fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Sistem altın gününe benzeyen yapısı ile daire sahibi olmak isteyen vatandaşlardan meydana geliyor.

Yüzde 20 indirim fırsatı

Sistem sayesinde faiz olmadan, peşinat ödemeden, kredi ve ara ödeme olmadan FuzulEV güvencesi ile daire sahibi olunabiliyor. Üstelik firma tarafından yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki sistem nasıl çalışıyor? Vatandaşın almayı düşündüğü evi firmaya bildiriyor. Firma ile birlikte alınması düşünülen konutun fiyatını birlikte belirleniyor. Daha sonra ise evi almayı düşünen kişinin evin ödemesini kaç taksitte yapabileceği planlanıyor. Kimin ne zaman daire sahibi olması gerektiği konusunda ise noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirleniyor.

Türkiye’nin her yerinden istediğiniz daireyi en uygun taksitlerle ödeyerek bu daireye sahip olma fırsatı sunulan bu sistem sayesinde 416 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olmak mümkün olabiliyor. FPK sistemi ile ev alma ile daire sahibi olmayı düşünenler için 4 farklı ev alma sistemi sunuluyor. 

FPK sistemi ile ev alma modelleri

1- Tasarruflu Erken Teslim Modeli: Bu modelde peşinatsız ve peşinatlı olmak üzere iki farklı ödeme seçeneği yer alıyor. Peşinatlı modelde evin değerinin yüzde 20’si kadar bir peşinat ödeniyor. Bu sayede evinize daha erken sahip olabiliyorsunuz.
2- Sabit Teslim Modeli: Bu modelde peşinatsız ve peşinatlı olmak üzere iki farklı ödeme seçeneği yer alıyor. Peşinatlı modelde evin değerinin yüzde 20’si kadar bir peşinat ödeniyor.
3- Tüfe Endeksli Model: Bu modelde isminden de anlaşıldığı gibi her ay Tüfe oranına göre ödeme yapılıyor.
4- Çekilişsiz Modeller: Bu modelde ise Vade Ortası Model, Peşinatlı Erken Teslim Modeli yer alıyor. Bunların dışında ara ödemeli modellerden Peşinatsız Model, Peşinatlı Erken Teslim Modeli bulunuyor. Ayrıca isteğe bağlı ara ödemeli model olan Peşinatlı Ara Ödemeli Model seçeneği yer alıyor.

Tel: 444 6 313