Kategoriler
Proje Haberleri

Freegarden Polonezköy Projesinde hemen teslim

HE Gayrimenkul izlerini taşıyan bu proje doğanın seslerini tüm bedeninizde hissetmenize yardımcı oluyor. Konumu gereği İstanbul Anadolu yakası Polonezköy’de yükselen ve tasarımını kendinizin üstlenebileceği birbirinden eşsiz konutların yer aldığı bu projeye Freegarden Polonezköy adı verildi. Toplam 9 bin 300 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan bu yapılar çok çeşitli villa tipine sahiptir. Kredi fırsatlarından yarar sağlamak ve inşaatı tamamlanmış villalardan ev sahibi olmak istiyorsanız hiç durmayın. Hemen teslim fırsatının yer aldığı projede evinize yarın bile oturabilirsiniz.

Freegarden Polonezköy iç özellikleri nelerdir?

Toplamda 7 bin 320 metrekarelik bir alan üzerinde yükselen ikiz ve üçüz villaların yanı sıra dubleks tipi tasarım da mevcuttur. 22 dairenin bulunduğu villalar, özellikle dubleks tarzını taşıyanlarda genişlik 290 ila 295 metrekare arasında değişim göstermektedir.  4 oda 1 salon şeklinde tasarımı yapılan konutlar 2 katlıdır.

Yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyulmuştur.

Projenin sahip olduğu sosyal donatılar nelerdir?

Açık yüzme havuzunun yanı sıra çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarıyla tam bir aile dostudur. Kameralı güvenlik sisteminin tamamladığı güvenlik hizmeti korunaklı bir yaşam alanı sunuyor. Kapalı otopark, güneşlenme tesisi ve cafe gibi belli başlı kullanım alanlarına sahiptir.

Projede yer alan sosyal imkanlar nelerdir?

Kavacık mevkisine yakınlığı ile sevindiren proje, yeme-içme mekanlarına, alışveriş merkezlerine, eğitim ve sağlık kuruluşlarına oldukça yakındır. Ayrıca bölgenin yatırım için açık oluşu devamlı bir gelişim sağlıyor.

Proje fiyatları nelerdir?

Başlangıç fiyatını 2.500.000 TL üzerinden açan konutlar, 2.700.000 TL’sına kadar yükselme gösteriyor.

Detaylı Bilgi İçin:

444 53 77