Kategoriler
Proje Haberleri

Fuzul Beşiktaş Konutları ön talep topluyor

Fuzul Beşiktaş adlı konut projesinin sahipleri Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO’dur. Deprem yönetmeliklerine tam uygun olarak inşa edilmesi beklenen bu konutların yükseldiği arsa yapı denetimlidir. Projenin kaplayacak olduğu alanın yüzölçümü ise 3357 metrekaredir. Konutların yükseleceği bu arsa için Emlak Konut GYO’nun yaptığı ihaleyi Gökyal İnşaat kazanmıştı. Bununla birlikte bazı anlaşmazlıklardan dolayı proje sözleşmesi, ihalede ikinci olan Fuzul Yapı ile imzalandı.

Proje hakkındaki detayların pek çoğu kesin olarak bilinmemektedir. Fakat yükselecek konutların kaliteli olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır. Şu an için projeye dair bilinenler arasında, dairelerin kapalı otopark ve merkezi klima sistemine sahip olacağı bilgisi mevcuttur. Gelişmiş daire seçenekleriyle birlikte dükkanların da projeye dahil olması beklenmektedir.

Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Satışa çıkacak olan daire ve dükkanlar hakkındaki fiyat bilgileri, projeye dair en çok merak edilen konular arasındadır. Fakat ne yazık ki Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları henüz kesinleşmiş değildir. Bununla birlikte, proje kapsamındaki daire ve dükkanların büyüklük oranları bile net olarak açıklanmamıştır.

Bu proje nerede hayata geçecektir?

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliği ile yükselecek olan bu konutlar, İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Beşiktaş ilçesinde yükselecektir. Dikilitaş Mahallesi’nin meşhur Barbaros Bulvarı, proje arsasının bulunduğu yerdir. Ayrıca bu lokasyona en yakın olan bazı yerler ise şunlardır:

  • Ata Koleji
  • Zincirlikuyu Metrobüs Durağı
  • Dora Hospital Hastanesi
  • Acıbadem Fulya Hastanesi
  • İstanbul Cerrahi Hastanesi
  • Ata Holding
  • İlbak Holding
  • Sinpaş Holding

Satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi

Ön talep aşamasında olan ve hayata geçmesi beklenen Fuzul Beşiktaş projesi hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için projenin resmi sayfasında bilgi talep formu doldurmak gerekir. Ayrıca 0212 635 34 34 numarası da iletişime açık olmaktadır.

Exit mobile version