Kategoriler
Emlak Haberleri

Fuzul Yapı Beşiktaş Dikilitaş projesi yıl sonunda başlayacak

Gayrimenkul sektörüne kattığı projelerle adından söz ettiren Fuzul Yapı firması şimdi de rotayı İstanbul’un Beşiktaş İlçesi’ne kırdı. Firma önceki gün Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Beşiktaş’ta yer alan Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihalesini kazandı. Fuzul Yapı ihalesini kazandığı Dikilitaş’ta yer alan 3 bin 357 metrekare büyüklüğe sahip arazi üzerinde inşaat çalışmalarına 20221 yılı sonuna doğru başlamayı planlıyor. başlayacak.

Pandemi yılı olarak adlandırılan 2020 yılında İstanbul, firma Başakşehir’de hayata geçirdiği Başakşehir Avrasya Konutları projesinde bir günde 405 daire satışı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Fuzul Yapı, 2021 yılında Beşiktaş’ta Fuzul Yapı Beşiktaş Dikilitaş projesine başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesi ile 2021 yılı sonunda hayata geçirilmeye başlanacak olan Fuzul Yapı Beşiktaş projesi Beşiktaş, Balmumcu bölgesinde yer alıyor.

Barbaros Bulvarı’na cepheli alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’ne ait riskli bir binanın da yer alıyor. Proje 3 bin 357 metrekare büyüklüğe sahip arsada özel bir proje hayata geçirilecek. Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, “Konumu ile İstanbul’un tam ortasında yer alan projemiz, hem yeşil dostu konsepti hem de tasarımı ile öne çıkacak. İstanbul’un en değerli projesini hayata geçireceğiz.” dedi.

Daha önce hayata geçirdikleri projelerde de Fuzul Yapı yatırımcılarına ortalama yüzde 76 prim kazandırdıklarına dikkat çeken Akbal, “Dolayısı ile sadık müşteri portföyümüz bulunuyor. Beşiktaş’ta ise en değerli projemiz ile farkımızı ortaya koyacağız.” dedi. Özellikle pandemi sonrası oluşan hassasiyetlere göre özel bir proje hayata geçireceklerine dikkat çeken Akbal, “Bu proje Fuzul Yapı’nın yıllarca edindiği tecrübenin izlerini taşıyacak.” dedi.

1 günde 405 daire satmıştı

Firma İstanbul, Başakşehir’de pandemi yılı olan 2020 yılı ortasında son projesi olan Başakşehir Avrasya Konutları projesinde başlamıştı. Fuzul Yapı firması satışa çıktığı ilk gün 405 daireyi bir günde satarak bir rekora imza atmışlardı.

Exit mobile version