Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

FuzulEv kampanyasını bayrama kadar uzattı

FuzulEv, Temmuz ayında başlattığı erken teslim kampanyasını yoğun ilgi nedeniyle bayrama kadar uzattı. Şirket, Kurban Bayramı’na özel yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyenlerin tercihi FuzulEv, Temmuz ayında hayata geçirdiği erken teslim kampanyasını müşterilerinin yoğun ilgisi nedeniyle bayrama kadar uzattı.

Şirket, kampanya kapsamında ev almak isteyenleri 40, 80, 100, 120, 160, 180 ve 240 kişilik gruplar halinde sınıflandırıp 01- 31 ay arasında teslimat yapıyor.

Dar ve orta gelirlilere ev sahibi olma şansı

FuzulEv, FPK sistemiyle dar ve orta gelirli vatandaşlara ev sahibi olma fırsatı sağlıyor. 1992 yılından beri gayrimenkul sektörünün öncülerinden biri olan şirket, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev alma sistemiyle insanların ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. “Türkiye’de ev sahibi olmayan kimse kalmasın’’ sloganıyla çalışmalarını devam ettiren şirket, bugüne kadar on binlerce insanın ev sahibi olmasına aracılık ederek mutluluklarına ortak oldu.

Tüm gelir gruplarına uygun olan ödeme seçenekleri sunan FuzulEv, vatandaşların küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev almasına aracılık ediyor. Noter huzurunda belirlenen sıraya göre vatandaş, Türkiye’nin istediği yerinden evini beğenerek sahip olabilme olanağına sahip.

Firma ev almanın en kolay yolunu FPK sistemiyle vatandaşların hizmetine sunuyor. Alınacak olan evin fiyatı birlikte tespit edilerek sonraki süreçte kaç taksitte ödeneceği planlanıyor.

Altın gününe benzeyen bir sistemle ev sahibi olmak isteyen kişilerden oluşan ‘’FPK ev alma sistemine’’ katılım sağlanabiliyor.

Noterin belirlediği sırayla her ay yüzlerce ailenin ev sahibi olmasına aracılık ediliyor.

Taksitler bittiğinde şayet sıra size gelmemişse şirket yine de aileleri ev sahibi yapıyor. Kalan taksitleri de evde otururken ödeyebilme olanağı mevcut.

Faiz, peşinat, kredi ve ara ödemeler olmadan 27 yıllık olan şirketin güvencesiyle ev sahibi olunuyor.