Kategoriler
Proje Haberleri

Gala Batıkent fiyat

Kızıltoprak Gayrimenkul firmasının imzası ile Gala Batıkent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ankara iline bağlı bulunan Yenimahalle ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje geniş mimari alanı, lokasyonu ve yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Birçok açıdan bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar on üç katlı bloklardan meydana geliyor. Gala Batıkent projesinde toplamda bin 675 konut barınacak şekilde bir plan oluşturuldu. Çalışmaları gibi satışına da tüm hızıyla devam edilen projede satılık olarak 950 adet konut bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak hayata geçiriliyor. İki farklı plandan meydana gelen konutlarda büyüklüklerde ise dört farklı plan mevcut. Gala Batıkent projesindeki konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 98 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan 1+1 konutlar 48 metrekare ile 57 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 2+1 konutlar ise 68 metrekare ile 98 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Gala Batıkent projesinde bulunan 1+1 konutların fiyatları 189 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutların fiyatları ise 295 bin TL’den başlayacak şekilde alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen konutlar lokasyonu itibariyle de ilgi görüyor. Gala Batıkent projesi Ergazi Batı Sitesi Mahallesi’nde yükseliyor. Söz konusu olan projede yer alan konutlar Cengiz Aytmatov Caddesi No:19’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 47 14