Kategoriler
Proje Haberleri

Gala Batıkent ödeme planları

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, Kızıltoprak Gayrimenkul inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Gala Batıkent konut projesi, toplam 1675 adet daireden meydana geliyor.

13 katlı bloklardan meydana gelen projede toplam 17 konut bloğu var. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler, 48 metrekare ila 57 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak tasarlandı. Projedeki 2+1 tipteki daireler ise 68 metrekare ila 78 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Konut projesinin 2019 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Gala Batıkent konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 189 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler ise 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Gala Batıkent konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatılar var. Projede çocuk oyun parkı, botanik parkı, süs havuzu, kameriye, kaykay ve bisiklet parkuru, kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, fitness salonu, pilates salonu, masa tenisi, bilardo, mini golf sahası, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konuma sahip olan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir yerde yükseliyor. Proje hastanelere ve alışveriş merkezlerine de oldukça yakın.

Gala Batıkent konut projesi, Ergazi Batı Sitesi Mah. Cengiz Aytmatov Cad. No: 19 Yenimahalle/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 4 399 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.