Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Galata Rezidans dingin ama canlı tasarımıyla inşa ediliyor

Galata Danışmanlık firması tarafından çalışmalarına başlatılan ve önümüzdeki ağustos ayında teslimlerine başlanması beklenen Galata Rezidans projesi, modern mimarisi ve sakin tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Kahverengi ve diğer tonlarıyla huzuru ve dinginliği temsil eden projedeki yapılar, dikey ve yatay çizgileriyle hareket ve canlılığın timsali oluyor. İzmir’in Bornova ilçesine konumlandırılan projede, iki blok içerisinde 140 adet daireyi barındırıyor.

Dairelerin yanı sıra alışveriş yerlerini de barındıran projedeki bir odaya ve bir salona sahip konutların metrekare değeri, net 47 metrekare. Sanayi Caddesi’nde inşa edilen projedeki iki oda ve bir salonlu konutların alanı, net 57 metrekare değerinde. Kazım Dirik Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki üç oda ve bir salonlu daireler ise net 97 metrekarelik alana sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

Galata Rezidans projesindeki konut fiyatları

Şehrin merkezî bir yerinde bulunan ve birçok uğrak adresi çevresine alan projedeki bir odalı ve bir salonlu dairelerin başlangıç fiyatı, 660 bin Türk lirası. Bahsi geçen projedeki iki odalı ve bir salonlu konutların fiyatı, 791 bin Türk lirasından başlıyor.

Üç odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı ise 1 milyon 552 bin Türk lirası. Projedeki daire satın alımlarında, konut fiyatının yüzde 25’i peşin olarak ödendiğinde kalan borç için bankadan kredi kullanılabiliyor.

Konutların ankastre beyaz eşyalarıyla beraber teslim edileceği belirtiliyor.

Projedeki sosyal yaşam alanları

Galata Rezidans projesindeki kapalı yüzme havuzunun yanı sıra çocuk oyun alanları ve kafe bulunuyor. Metroya yürüme mesafesinde yer alan projede, ayrıca, restoran da kuruluyor. Üniversiteleri de çevresine alan projede kapalı otopark da kuruluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Aşağıdaki bilgilerden proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:

Galata Rezidans Adres: Sanayi Caddesi, Kazım Dirik Mahallesi, No:29 35100 – Bornova/İzmir

Telefon: 0232 388 56 56

İnternet adresi: https://www.galatarezidans.com/

Elektronik posta adresi: info@galatarezidans.com

Exit mobile version