Kategoriler
Proje Haberleri

Galata Rezidans fiyat listesi

Bornova konut projesi Galata Danışmanlık Ltd. Şti. firması tarafından hayata geçirilmiştir.  Konut projesi İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi’nde yer almaktadır. Galata Rezidans projesinde fiyatlar 05 Ocak 2022 tarihi itibarı ile güncellenmiştir.  Galata Rezidans fiyat listesi detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Galata Danışmanlık Ltd. Şti. firmasının imzası ile yaşama kazandırılmaktadır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını beklemektedir.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari üniteler de barındıracak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmış olmaktadır. Ayrıca İzmir konut projesi iki blokta toplam 140 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılmaktadır.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Galata Rezidans projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 55 metrekare ile 145 metrekare arasında değişmektedir.

Galata Rezidans fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilen konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda yer alan daire fiyatları peşin satın alınması durumunda geçerli fiyatlardır.

Galata Rezidans projesinde yer alan 1+1 tip daireler 1 milyon 664 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Söz konusu projede yer alan 2+1 tip daireler ise 1 milyon 905 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yer alan 440 metrekare brüt alana sahip iş yeri ise 10 milyon TL’den satışa sunulmaktadır. Ödeme planı olarak dairelere yüzde 1.09 faiz oranıyla kredi kullanma fırsatı sunulmaktadır.

Galata Rezidans nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konut projesi Kazım Dirik Mahallesi, Sanayi Caddesi’nde inşa edilmektedir. Galata Rezidans projesi Kazım Dirik Mahallesi, Sanayi Caddesi,  No : 29  35100 Bornova / İzmir  adresinde yer alıyor. Ayrıca projenin 2021 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 0232 388 56 56

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version