Kategoriler
Proje Haberleri

Galata Rezidans krediye uygun satışlar başladı

Galata Rezidans projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Bornova İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 74 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 129 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 adet kapalı otopark alanı tahsis edilmektedir. Ayrıca açık otopark alanı da mevcuttur. Bunun yanı sıra kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası ve çocuk oyun alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemi VRV klima kullanılmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca içerisinde set üstü ocak, davlumbaz ve fırından oluşan 3’lü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda ışıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmaktadır.

Galata Rezidans konumu hakkında

Proje, İzmir’in Bornova İlçesi Kazımdirik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Denize sıfır olan bu projenin civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, fuar, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Yaşar Üniversitesi’ne 100 metre, Ege Üniversitesi’ne 650 metre ve metroya 240 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Bunun dışında dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Galata Rezidans fiyatları ne kadardır?

Galata Rezidans projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca peşin satışta yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. Projedeki fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 864.000 TL ile 1.060.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 74 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.280.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 129 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.408.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 388 56 56/0 (232) 388 57 57 veya 0 (532) 303 66 56 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version