Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Galata Rezidans yüzde 16 indirim fırsatı ile satışta

İzmir konut projesi Danışmanlık Ltd. Şti. firması tarafında hayata geçirilmektedir.  Konut projesi İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi’nde yer almaktadır. Galata Rezidans projesinde fırsatlar devam etmektedir. Satışların tüm hızıyla devam ettiği Bornova konut projesindeki tüm dairelerde yüzde 16 indirim fırsatı sunulmaktadır. Projede daire tipleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bornova konut projesinde dairelerin yanı sıra ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış olmaktadır. Proje iki blokta toplam 140 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Galata Rezidans projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmektedir. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 55 metrekare ile 145 metrekare arasında değişmektedir.

Galata Rezidans fiyatları ne kadar?

Proje yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipleri ve dairelerin büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda yer alan daire fiyatları peşin satın alınması durumunda geçerli fiyatlardır.

Galata Rezidans projesindeki 55 metrekare 1+1 tip daireler 710 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Söz konusu projedeki 74 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 848 bin TL’den başlıyor.

75 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 80 bin TL’den başlıyor.

78 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 1 milyon 140 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Brüt 109 metrekare 3+1 tip daireler ise 1 milyon 552 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde yer alan bu dairelere yüzde 0.99 faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca tüm dairelerde yüzde 16 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Projede nerede yer alıyor?

Bornova konut projesi Sanayi Caddesi’nde inşa edilmektedir. Galata Rezidans projesi Kazım Dirik Mahallesi, Sanayi Caddesi,  No : 29  35100 Bornova / İzmir  adresinde yer alıyor. Ayrıca projenin 2021 yılı Ağustos ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 0232 388 56 56

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version