Kategoriler
Proje Haberleri

Galavia Esenevler Sitesi hemen teslim fırsatı ile satışta

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Esenevler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje KG İnşaat A.Ş. firması tarafından inşa edilmiştir. Galavia Esenevler Sitesi konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Ümraniye konut projesi Esenevler Mahallesi’nde yer alan 4 bin 266 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi adalar manzaralı dairelerin yanı sıra güvenli ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri ADSL, Wifi, fiber internet gibi donatılara sahiptir. Ayrıca dairelerde yangın alarmı, ısıcam, görüntülü diafon gibi özellikler de yer almaktadır. Proje kapsamındaki site içerisinde 7/24 güvenlik, kapalı otopark, çift asansör gibi hizmetler mevcuttur. Ayrıca site içerisinde çocuk oyun alanı, su deposu, kapıcı, jeneratör gibi nitelikler de yer almaktadır. Proje içerisinde 3 bin 100 metrekarelik alan peyzaja ayrılmıştır.

Galavia Esenevler Sitesi konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 80-85 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 168 adet daireye yer verilmiştir.

Galavia Esenevler Sitesi Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi İstanbul,Ümraniye, Esenevler Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında, TEM bağlantı yolu üzerinde yer almaktadır. Bunun dışında proje toplu taşımaya da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 731 52 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…