Kategoriler
Proje Haberleri

Gani Apartmanı İzmit satışları devam ediyor

Gani Apartmanı İzmit geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu konut projesi Zincirlikuyu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Bu evler seramik zemin ile döşenmiş ortaya modern bir görüntü sunulmuştur. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Aynı zamanda evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

Gani Apartmanı İzmit konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde hastane, eczane ve sağlık ocağına yakındır. Sağlık problemlerini kolay bir biçimde doktora giderek atlatabilirsiniz. Market ve semt pazarına oldukça yakın olması sizlerin işine oldukça yarayabilir. Aynı zamanda eğitim açısından da okullara yakın olması artı bir özelliğidir. Şehir merkezine de ulaşım oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Olası tehlikelere karşı polis merkezine ve itfaiye de oldukça yakındır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş ve minibüs seçeneklerinden de yaralanabilirsiniz. Tramvay ve tren gibi seçeneklerde mevcuttur. Bu projedeki evler sizlere şehir manzarası sunmaktadır.

Gani Apartmanı İzmit fiyat bilgisi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu nedenle evlerin alanları ve kat sayısına göre fiyatının değiştiğini görmek mümkündür.

Projede yer alan brüt 88 metrekare, net 68 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 470 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt olarak 175 metrekare, net 140 metrekare alanı olan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 780 binden başlamaktadır.

Aynı zamanda satılık iş eri fırsatı sunan bu proje bu iş yerini 1milyon 600 bin liraya satışa sunmaktadır.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 611 52 75 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version