Kategoriler
Proje Haberleri

Garden 69 Zeytinburnu hemen teslim

Bayburtlu İnşaat’ın katkılarıyla hayata geçirilen konut projesi ‘Garden 69 Zeytinburnu’ sizlerle olmaya devam ediyor. İstanbul’un Avrupa yakasında yüzde 50 peşinat ön ödeme ile ev sahibi olmak mümkün. Üstelik geriye kalan borç için vade farksız taksitle ödeme imkanları sunuluyor. Hemen teslimle ev sahibi olmak isteyenler hiç durmayın, konutların yüzde 60’lık kısmında yaşam başladı.

Garden 69 Zeytinburnu proje özellikleri nelerdir?

Bin 500 metrekarelik bir alana konumlandırılan proje, zemin +4 tek bloktan oluşuyor. Projede toplam 45 daire bulunmakla birlikte 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon seçeneklere sahipsiniz.

2 oda 1 salona sahip dairelerin boyutları kendi arasında 84, 97, 112, 118 ve 123 metrekare arasında değişirken; 3 oda 1 salona sahip daireler 120 ila 159 metrekare arasında boyutlandırılmıştır.

Ayrıca isteğe sunulan 3 oda 1 salon dairelerin dubleks olması özellikle iki katın evinize sığacağı anlamına geliyor.

Proje iç özellikleri nelerdir?

Kameralı güvenlik hizmetinin yanı sıra otomobillerin güvenliği düşünülmüş ve kapalı bir otopark ilave edilmiştir. Ayrıca geceniz gündüzünüze karışmadan rahatlıkla yaşayabileceğiniz projede yapı ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun dairelerle kişilere güvenli alan sağlanmıştır. Alıcıların arzusuna göre sıcaklık ayarını kendilerinin yapabileceği kombi sistemi kullanılmıştır.

Butik bir konsepte sahip bir bina olmasına rağmen sizlerin istekleri gözetilerek tasarıma balkon eklenmiştir.

Projede ulaşım imkanları nelerdir?

Merkezi konumuyla dikkat çeken konut projesi, alışveriş merkezleri, yeme-içme mekanları, eğitim ve sağlık kuruluşları gibi belli başlı önemli yerlere oldukça yakındır. Sosyalleşme imkanına sahip konumu, FOX TV binasının hemen yanı başında oluşu, sahile yürüyüş mesafesiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

İmkanları arasına eklenen Marmaray, metro ve tramvay ile seyahat yapma olasılığını kişiye sunan; Yenikapı İDO iskelelerine yakınlığıyla ve Atatürk Havalimanına sadece 20 dakikalık bir mesafesiyle gönülleri fethetti.

Proje fiyatları nelerdir?

Metrekaresinin 7 bin 245 TL’sından hesaplandığı daireler, açılış fiyatını 570 bin TL olarak belirlemiştir.

Detaylı Bilgi İçin:

 0212 854 04 41