Kategoriler
Proje Haberleri

Garden Life 3 Kayseri satılık 3 + 1 daireler ne kadar?

Başboğa Yapı & Emlak kalitesi ile hayata geçmekte olan Garden Life 3 adlı konut projesi; takas opsiyonu bulunan 3 + 1 dairelerden meydana gelir. Planlama aşaması henüz son bulan ve inşaat çalışmaları başlayan daireler ön satışa çıkmıştır. Bundan dolayı firma, proje ile alakalı yoğun başvuru almaktadır. Brüt 170 metrekare – net 130 metrekare ölçülere sahip olan daireler 300 bin TL fiyatla satışa çıkarılmıştır. Ayrıca bu daire seçenekleri için konut kredisi kullanımı mümkün olmayacaktır.

Projenin ödeme detayları nelerdir?

Kayseri Kocasinan satılık daire seçenekleri arasında yer alacak olan bu dairelerin ücreti, ayda 5 bin TL’lik taksitlere bölünmüştür. Bundan dolayı 6 yıl içerisinde konutların tüm ödeme işlemleri sonuca ulaşmış olacaktır.

Garden Life 3 konutları nerededir?

Garden Life konutları, Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan Saray Bosna Mahallesi’nde yükselmektedir. Harmanlı Sokak üzerinde yer alan proje arazisi aynı zamanda Alphan Sitesi ile yakın mesafede bulunur. Alsancak Camii, Alsancak Parkı, BİM, Şok, A 101, pek çok eczane ve eğitim kurumu da bu bölgededir. Ayrıca ilçe merkezinin proje alanına yakın olması da en önemli detayların başında gelir. Söz konusu dairelere sahip olacak şanslı kişiler, ilçenin ve ilin herhangi bir bölgesine rahatlıkla seyahat edebilir. Ayrıca konutların üzerine inşa edilmekte olduğu bölge, zemin sağlamlığı açısından Kayseri’nin en güvenilir bölgeleri arasındadır.

Garden Life projesi hakkında detaylı bilgi

Kayseri’de hayata geçen konut projeleri, Türkiye çapında ilgi gören önemli projelerdir. Çünkü bu bölge yatırım için oldukça uygundur. Kira getirisi yüksek dairelere sahip olmak isteyenler, bu gibi sebeplerden dolayı projeye yoğun ilgi göstermektedir. Geç kalmadan Garden Life 3 projesine dair bilgi almak için; 0532 468 68 88 numarası ile irtibat kurmak gerekir.

Ayrıca diğer yeni konut projelerini merak edenler BURAYA tıklamalıdır.