Kategoriler
Proje Haberleri

Garden Life Akbük satılık daire fiyatları ne kadardır?

Garden Life Akbük Mahallesi’nde hayata geçen bir konut projesidir. Bu projeyi, 1 + 1 ve 2 + 1 oda sayılarına sahip olan daireler meydana getirir. 1 + 1 odalı daireler brüt 66 metrekare, 2 + 1 odalı daireler ise brüt 83 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca projede müstakil villa seçenekleri de vardır. Apollo İnşaat, diğer tüm konut projelerinde olduğu gibi bu projesinde de yapı sağlamlığını ve konforu ön planda tutmuştur.

Dairelerin mutfak tezgahları en kaliteli granit malzemeden üretilmiştir. Bununla birlikte Lake kaplamalı mutfak dolapları, hilton banyo dolapları, vitrifiye ürünleri, laminant, seramik ve parje zeminler de oldukça kalitelidir. Termosifon, şofben, çelik kapı ve doğalgaz kombisi gibi donanımlar dışında, bh dairelerin spot aydınlatmaları, jeneratör desteği ve yalıtım özellikleri bulunur.

Konutlar nerede yükselmektedir?

Apollo İnşaat’ın bu projesi, Aydın – Didim’in Akbük Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Akbük Mahallesi, pek çok yeni konutun yükseldiği mahalleler arasındadır. Çünkü bu bölge hem yapı temelleri için uygun hem de konum dolayısıyla binalaşmaya müsaittir. Projenin daireleri denize nazır olmakla birlikte, Ilbıra Dağı eteklerindeki yeşil bir arsada bulunur. Garden Life Akbük konutları, Atouch Paradise Sitesi ve Didim Country Villaları gibi çeşitli konutlarla aynı bölgededir. Ayrıca Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu ve Cemal Ergenekon Ortaokulu yürüme mesafesindedir. Site alanına en kısa mesafedeki sağlık kurumu ise Didim Akbük Aile Sağlığı Merkezi’dir.

Garden Life DidimAkbük satılık daire fiyatları ne kadardır?

Garden Life Akbük satılık daire seçenekleri, 500.00 – 550.000 TL’den başlayan fiyatlara sahip olmaktadır. Ayrıca projedeki villa dairelerinin özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi almak da mümkündür. İlgili irtibat numaraları 0256 811 35 43 ve 0536 738 77 77 olmaktadır.

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version