Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Garden Life Denizli’de yükseliyor

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde Garden Life Denizli projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Yenifikir İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tek bir bloktan meydana gelen proje, bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Projede yer alan blok konut bloğu olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konut bloğu dokuz katlı olacak şekilde tasarlandı. Projede blok içerisinde asansör bulunuyor. Projede yer alan konutlar ısı yalıtımlı olarak ve deprem yönetmeliğine uygun bir biçimde inşa ediliyor. Proje içerisinde açık otopark hizmetinin yanı sıra kapalı otopark hizmeti de yer alıyor. Bina içerisinde asansör de mevcut.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda konumlandırılmış durumda. Garden Life Denizli projesinde bulunan konutlar caddeye olan yakın lokasyonu itibariyle alıcıların ilgisini çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan daireler tek bir konut tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşuyor. Garden Life projesinde yer alan konutlar 3+1 daire tipinde tasarlanmış durumda. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 150 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan konutların kaba inşaatı tamamlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların brüt metrekare fiyatları 2 bin 400 TL’den başlıyor. Garden Life projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 360 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen projedeki dairelerin çalışmalarının tamamlanmasının ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanmakta. Proje veya konutlar ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0532 610 39 02 numaralı telefon hattını arayabilir ve firma ile iletişime geçerek dilediği konuda soru sorabilir.