Kategoriler
Proje Haberleri

Garden Liva satışları devam ediyor

Garden Liva projesi yüksek yaşam standartları ve cazip yatırım avantajı ile sizleri bekliyor. Bu proje Öz-Kon İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. İzmir Torbalı’da bulunan projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 evler satışa sunulmuştur. Konforlu ve lüks tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. İzmir’in gelişen bölgelerinden biri olan projedeki daireler, inşaat aşamasından sahip olunması açısından yatırıma uygundur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Farklı mimarisiyle dikkat çeken Garden Liva projesinde 20 farklı daire tipi olup toplamda 204 daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 83 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 108 metrekare ve 135 metrekare arasında değişmektedir. Bunun yanı sıra 3 artı 1 dairenin büyüklüğü ise 130 metrekaredir. Site içerisinde 350 metrekarelik yarı olimpik açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve tenis kortu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 2 adet çocuk parkı ve market bulunmaktadır. Ayrıca kapalı sosyal tesis içerisinde 2 adet 75 metrekarelik havuz, 2 adet hamam, sauna, spor salonu ve kafeterya bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun asansör, geniş koridor, giriş/rampa ve tutamak/korkuluk bulunmaktadır.

Konutların içerisinde Hilton banyo olmakla birlikte 2 adet banyosu bulunmaktadır. Lüks tasarımıyla dikkat çeken bu evlerde laminant zemin ve seramik zemin kullanılmıştır. Evlerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra spot aydınlatmalarla şık bir yapıya sahiptir.

Garden Liva projesi konumu hakkında

Garden Liva projesi Ayrancılar’ın girişinde olup, Pancar yolu üzerindedir. Konak’a 30 dakika, İzban’a 4 dakika ve havaalanına 10 dakikalık mesafededir. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumlarına yakın kolay bir lokasyonda bulunmaktadır. Bunun yanı sıra alışveriş merkezi, semt pazarı ve spor salonları yakın çevrededir. Eğitim konusunda ilkokul-ortaokul ve lise bulunmaktadır. Ayrıca ulaşımda otobüs, minibüs ve dolmuş gibi taşıtları kullanabilirsiniz. Projedeki evler doğa, park ve yeşil alan manzaralı olup ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Garden Liva fiyatları ne kadardır?

Garden Liva konut projesindeki evler konumu ve büyüklüğü bakımından fiyatlarda farklılık göstermektedir.

Brüt 108 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatları 530.000 TL’den başlamaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 dairelerin fiyatları 650.000 TL’den başlamaktadır.

Bunun yanı sıra 135 metrekare olan 2 artı 1 bahçe dairesi olan evlerin fiyatları ise 650.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 854 14 63 ya da 0 (543) 295 35 42 numaraları arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…