Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Gardens Park Evler projesinde hemen teslim evler

Tuzla’nın Aydınlı bölgesinde inşa edilen Gardens Park Evler projesindeki daireler, yüzde 1,05 oranıyla 120 ay vadeli ödeme planıyla satılıyor. İskanlı ve anahtar tesliminin hemen yapıldığı evlerin tapusu da hemen düzenleniyor.

Anahtar teslimlerinin Haziran 2018 döneminde başlandığı proje, 2 bin 584 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde bulunuyor.

Güven İnşaat tarafından yüklenilen ve AE Mimarlık tarafından tasarlanan proje, 15 katlı tek blok üzerinde yer alıyor. Blokun her katında dörder adet daire bulunuyor. Anadolu Yakası’nda yer alan projedeki toplam daire sayısı ise 59.

Gardens Park Evler projesinde daire seçenekleri

Sosyal donatılara da yer verilen projede 29 adet net 82,3 metrekarelik iki odalı ve bir salonlu daireler; 30 adet de net 127,25 metrekarelik üç odalı ve bir salonlu daireler bulunuyor.

Sahil Yolu’na yakın mesafede bulunan projedeki dairelerde, banyo ve yatak odasından oluşan ebeveyn süiti de yer alıyor. Projedeki dairelerde, klima tesisatı da mevcut durumda.

Projedeki ulaşım kolaylıkları

Yeşil peyzajla kaplı Gardens Park Evler projesi, hastaneleri ve eğitim kurumlarına kısa mesafelerde bulunuyor. Proje; Sabiha Gökçen Havalimanı, Yeni Tuzla, Pendik Marina ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra üniversiteleri de çevresine alıyor.

Formula 1 İstanbul Park’a da yakın bir konumda yer alan projenin alanından Marmara Üniversitesinin hastanesi, Garanti Teknoloji Merkezi, Tem ve E5 yolları, Viaport Outlet Shopping, Tuzla Devlet Hastanesi ve İş Bankası Tuzla Teknoloji Merkezi’ne kolaylıkla gidilebiliyor.

Gardens Park Evler projesindeki donatılar

İçerisinde kapalı otopark ve açık otoparka yer veren projede, bisiklet parkını da barındırıyor. Site alanındaki kamelyalar, çocuk oyun parkı, oyun sahası, toplantı odası ve fitness merkezi, projenin sosyal alanlarını oluşturuyor.

Gardens Park Evler Satış Ofisi: Aydınlı Mah. Bahçeler Sok. No:44 Parsel 8176/4 Tuzla / İSTANBUL

Telefon: 0 (216) 393 0 493 – 0 (553) 693 0 493

E-posta: info@gardensparkevler.com

Güven İnşaat Merkez Ofisi: Tepegöz Sok. Çiftehavuz Apt. No:35 Çiftehavuzlar – Kadıköy / İSTANBUL

Taşınmaz Haber

 

Exit mobile version