Kategoriler
Proje Haberleri

Gardens Park Evleri fiyat listesi

İstanbul şehrine bağlı bulunan Tuzla ilçesinde Gardens Park Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Güven İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede yer alan satılık daire fiyatları 525 bin TL’den başlıyor, konumuna, büyüklüğüne, daire tipine göre değişerek yükseliyor. Gardens Park Evleri fiyat listesi hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

İnşasına 2016 yılı Haziran ayında başlanana ve 2018 yılı Haziran ayında teslim edilen projesi tek konut bloğundan meydana geliyor. 2 bin 854 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen 15 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projede toplam 59 adet daireye yer verilmektedir.

AE Mimarlık tarafından tasarlanan projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin 30 tanesi 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 29 tanesi ise 2+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Gardens Park Evleri Tuzla projesinde 2 adet asansör, depo alanı, klima tesisatı, merkezi ısıtma, jeneratör, dijital uydu sistemi, görüntülü diafon sistemi, yangın merdiveni, pay ölçer, sığınak, ısı yalıtımı, yangın alarmı gibi özellikler yer alıyor.

Projedeki daire özellikleri nelerdir?

İki tip daire seçeneğinin yer aldığı projede her katta 4 adet daire yer alıyor. Projede yer 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin büyüklükleri 100 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. alanları Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Gardens Park Evleri projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 99 metrekare ile 127 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Gardens Park Evleri fiyat listesi

Farklı tip ve büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Gardens Park Evleri Aydınlı projesinde daireler hemen teslim fırsatı ile satışa sunuluyor. Gardens Park Evleri projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 655 bin TL’den başlamaktadır. Daire fiyatları 695 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Projedeki 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 825 bin TL’den başlamaktadır. Dairelerin fiyatları 865 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Sabiha Gökçen Havaalanı’na, Alışveriş Merkezleri’ne, Tem Ve E5 Oto yollarına, Tuzla Devlet Hastanesi’ne yakın bir konumda yer alan Gardens Park Evleri projesi Aydınlı Mahallesi, Bahçeler Sokak, No: 44 Tuzla / İstanbul adresinde yer alıyor.

Gardens Park Evleri Tuzla projesinde 7/24 görüntülü güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, fitness salonu, çocuk oyun alanı, oyun sahası, yeşil alan, peyzaj alanı, bisiklet parkı, kamelya, toplantı odası gibi bir çok ortak alan yer almaktadır.

Tel: 0216 393 0 493 – 0553 693 0 493

Exit mobile version