Kategoriler
Proje Haberleri

Gardenya Konutları Gaziantep satışları başladı

Gardenya Konutları Gaziantep projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hanyap İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 2 blok içerisinde 5 artı 1 konut tiplerine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 2 blok içerisinde 5 artı 1 konut tiplerine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 350 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 320 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi bulunan konutlarda görüntülü diafon sistemi, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, sauna, basketbol sahası, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklarda içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konurlarda ışıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler, mobilya, panjur ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Üstelik konutlarda ferah teraslar mevcuttur. Engelliye uygun rampa girişi bulunmaktadır.

Gardenya Konutları Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi 15 Temmuz Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park ve yeşil alan manzarasına sahiptir.
Gardenya Konutları Gaziantep projesinde brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 325 03 33 veya 0 (532) 460 37 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version