Kategoriler
Proje Haberleri

Gardenya Torbalı sosyal donatıları

İzmir’in Ayrancılar ilçesinde, İnşaa İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Gardenya Torbalı konut projesi, 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

12 blokta 134 konuttan meydana gelen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 70 metrekare ila 147 metrekare arasında değişiyor.

Gardenya Torbalı konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 205 bin TL ila 390 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde 60 ay süresince 0.75, 120 ay 0.95 oranlı banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayrıca 48 aylık vade farksız banka kredisi kullanabilme imkanı da var. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilmek ve ipotek kredisi programından yararlanmak da imkan dahilinde. Konut projesinin yüzde 70’i satılmış durumda bulunuyor.

Gardenya Torbalı konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi yer alıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı konut projesinde, ebeveyn banyosu da mevcut. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Adnan Menderes Havalimanı’na 18 dakika mesafede yer alan konut projesi; özel hastaneye ve İzban’a 4 dakika, otobana 5 dakika, devlet hastanesine 9 dakika, adliyeye ise 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Gardenya Torbalı konut projesinin satış ofisi, Bahçelievler Mah. 9109 Sok. No: 2 Ayrancılar/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 853 93 91 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.