Kategoriler
Proje Haberleri

Gate Bodrum satışları başladı

Gate Bodrum projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Algüller İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 153 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bunlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 loft daireler ve bahçe katlarından oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 153 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bunlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 loft daireler ve bahçe katlarından oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60,02 metrekare ile 71,36 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 78,36 metrekare ile 79,32 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. 250 metrekare yüzme havuzu ve anlaşmalı plajı bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı ve çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra özel bir alışveriş merkezinin bulunduğu projede shuttle hizmeti, anlaşmalı plaj, kafe ve restaurant, kuaför, kuru temizleme, spor salonu, süpermarket, eczane, resepsiyon, konferans salonu gibi pek çok hizmet verilmektedir.

Gate Bodrum konumu ve fiyatları hakkında

Gate Bodrum projesi, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunmaktadır. Projede lansmana özel ve sınırlı süre için yüzde 40 peşinatla 12 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ayrıca satın aldığınız daireyi firma tarafından otel konseptinde kiralama imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 536 917 80 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…