Kategoriler
Proje Haberleri

Gavize Park Evleri satışları devam ediyor

İsmailoğlu Yapı firması tarafından hayata geçirilen Gavize Park Evleri projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Proje Kocaeli İl, Gebze İlçesi, Yenikent Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

3 bin 800 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde proje konumlanmaktadır. Konut projesi 13 bin 321 metrekare arsa inşaat alanına sahip. Proje 3 konut bloğundan meydana geliyor. Her bir konut bloğunda 28 adet daire bulunmaktadır. Böylece projede toplam 83 adet daire bulunmuş olmaktadır. Her konut bloğunun zemin katında ve çatı katında dubleks daireler mevcuttur.

2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje daireler hemen teslim durumdadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 107 metrekare ile 183 metrekare arasında değişmektedir. Satışları devam eden zemin kat 3+1 dubleks daireler 156 metrekare büyüklüğündedir. Teras dubleks 3+1 daireler ise brüt 183 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Gavize Park Evleri fiyatları ne kadar?

Projede satışları devam eden zemin kat brüt 156 metrekare 3+1 dubleks dairelerin fiyatları 5 milyon 230 bin TL’den başlamaktadır.

Teras kat 183 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 5 milyon 230 bin TL’den başlamaktadır. Yaşamın başladığı proje Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış durumdadır. Böylede projede herhangi bir sorunla karşılaşma imkanı olmamaktadır.

Gebze konut projesinde güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, su depoları, toplantı odası gibi alanlar yer alıyor. Ayrıca projede hobi salonu, fitness salonu, teras cafe, çocuk oyun alanları mevcuttur. Oturmak için kamelya alanları buluna projede bilardo ve masa tenisi bölümü de mevcuttur.

Projede kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor. Merkez Hastanesi’ne 100 metre, Gebze Adliyesi’ne 1.5 kilometre uzaklıktaki Gavize Park  Evleri projesi, Veysel Karani Caddesi, 2404. Sok. Gebze / Kocaeli adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 24 63 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…