Kategoriler
Proje Haberleri

Gavize Park’ta yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, İsmailoğlu Yapı inşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Gavize Park konut projesi, toplam 13 bin 321 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 83 adet dairenin bulunduğu konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 107 metrekare ila 183 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesindeki ödeme seçenekleri

Gavize Park konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 470 bin TL ila 740 bin TL arasında fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yüzde 20 peşinat vererek kalanı yüzde 0,99 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ödeyebilmek mümkün. Nakit ya da bankanın güncel faizi ile kredi kullanıldığında ise liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim yapılıyor.

Konut projesindeki sosyal donatı özellikleri

Gavize Park konut projesinde, çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Asansörlü ve balkonlu olan konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Gebze mevkiinde inşa ediliyor. Proje, bulunduğu konumla da alıcılardan ilgi görüyor. Proje; Merkez Hastanesi’ne 100 metre, Gebze Adliyesi’ne 1.5 kilometre, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı buz pisti inşaatının da hemen yanında yer alıyor.

Gavize Park konut projesi, Veysel Karani Cad. 2404. Sok. Gebze/Kocaeli adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0262 721 24 41 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.