Kategoriler
Proje Haberleri

Gayda Ataşehir’de peşinde yüzde 5 indirim

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Gayda İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Gayda Ataşehir konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 bloktan meydana gelen konut projesinde; 12 adet 2+1, 63 adet 3+1 ve 7 adet kent villası bulunuyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler brüt 104 metrekare, 3+1 daireler 142 ila 158 metrekare, 3+1 zemin kat teraslı daireler brüt 165 ila 171 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Gayda Ataşehir konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Yüzde 20 peşinat verip banka kredisi kullanılabiliyor. Bu ödeme planında yüzde 5 indirim yapılıyor.

Ayrıca yüzde 20 peşinat verip şirket bünyesinde 22 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Gayda Ataşehir konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve açık otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Intercom sisteminin bulunduğu konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da mevcut. Projede akıllı ev sistemleri de kullanılıyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesinde, 41 adet satılık daire bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Çiğli’nin en merkezi yerlerinden birinde hayata geçiriliyor. Konut projesi birçok merkezi yere oldukça yakın konumda bulunuyor. Gayda Ataşehir konut projesi, Ataşehir Mah. 8274/2 Sok. No: 1 Çiğli/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 4 934 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.