Kategoriler
Emlak Haberleri

Gayrimenkul PR uyardı: Çeşme’deki yanıltıcı fiyatlara dikkat

İzmir’in Çeşme ilçesinden taşınmaz satın alacak olanları çeşitli konularda uyaran Gayrimenkul PR şirketi, ilanlardaki fiyatların yanıltıcı olabileceğini kaydetti. Gayrimenkul finansal performans analizi almaları gerektiğini vurgulayan halkla ilişkiler firması, bu analizin uzun vadede çok sayıda faydasının bulunduğunu dile getirdi.

Çeşme ilçesinde, aynı gayrimenkul üzerinde, farklı seri ilan sitelerinde; farklı bilgileri içeren ilanlar açıldığı konusunda uyarıda bulunan PR şirketi “Tüketiciler, ilanlarda yayınlanan gayrimenkullerin her şeyini sonuna kadar sorgulamalıdır.” sözlerini kaydetti.

İlçeden gayrimenkul satın almak isteyen tüketicilere finansal performans analizi yaptıklarını ve bunun sonucunda uygun ve kabul edilir fiyatlar sunduklarını duyuran Gayrimenkul PR şirketi, “Çeşme’de doğru fiyattan ve şeffaf bilgilerle ışığında gayrimenkul almak için, ekonomistlerden ‘gayrimenkul finansal performans analizi’ raporunu almalarında uzun vadede sonsuz faydalar var” açıklamalarını yaptı.

Çeşme’den taşınmaz alacaklar kötü kokuya dikkat!

Denize ulaşmak her yerden kolay

Hem yaz hem kış için İzmir’in gözdesi Çeşme ilçesinden gayrimenkul satın alacak tüketicileri uyaran Gayrimenkul PR firması, denize yakın ve doğayla iç içe yaşam vadeden taşınmaz fiyatlarının piyasa rayiç bedellerinden oldukça yüksek olduğuna dikkat çekti.

“Eğer ‘deniz manzaralı evim olsun’ diyorsanız, yüksek fiyat ödemekten çekinmemelisiniz.” sözlerini kaydeden PR şirketi, denize uzak durumda olan taşınmazlardan da denize kısa mesafede ulaşılabildiğine işaret etti. Buna göre ilçede, denize yakın durumda olan çok sayıda seçenek bulunuyor.

Gayrimenkul PR uyardı: Alaçatı ilçesine dikkat

Yeni tip koronavirüs salgınıyla birlikte evden iş ve eğitim modelleri, revaçta. Pandemiden ve şehrin gürültüsünden uzak kalmak isteyen tüketiciler, daha sakin yerler aramaya başladı. Yazlıklarına yerleşenler, kışın da tatil yerlerinde kalmayı tercih etti.

Halkla ilişkiler firması, İzmir’in Alaçatı ilçesinden de konut satın alacak olanlara uyarıda bulundu. PR şirketi, ilçedeki beton ve taş evlerin fazlalaşmasından dolayı işi başına düşen yeşil alan oranının azaldığını kaydetti.

Alaçatı’da gürültü kirliliği, trafik sıkışıklığı gibi sorunlardan dolayı eleştirilerin arttığını belirten Gayrimenkul PR, “Alaçatı’daki gayrimenkul fiyatlarının orantısız ölçütlerde köpürtüldüğü söylentisi en çok dikkati çeken unsurlardan.” açıklamasını yaptı.

Exit mobile version