Kategoriler
Proje Haberleri

Gaziantep Günsev 8 Akkent’te Yükseliyor

Gaziantep Şahinbey konut projesi Günsev İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, İbn-i Sina Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Gaziantep Günsev 8 konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Şahinbey İlçesi, İbn-i Sina Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç adet konut bloğunda ise toplam 74 adet daire yer almaktadır. Projede daireler dışında 4 adet de dükkan yer almaktadır. Üstelik Gaziantep konut projesinde; Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu mevcuttur. Üstelik basketbol ve voleybol sahası, toplantı salonları, kamelyalar, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklara da sahiptir.

Gaziantep konut projesi 7/24 güvenlik sistemine sahiptir. Üstelik kapalı otopark ve jeneratör de bulunmaktadır. Kat bahçesine sahip projede yerden ısıtma sistemi, mantolama, ısı ve ses yalıtımı kullanılmıştır. Aynı zamanda akıllı ev sistemi, panjur ve klima sistemi ile de lüks bir yaşam sunmaktadır.

7 katlı bloklardan oluşan Gaziantep Günsev 8 konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 194 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Gaziantep Günsev 8 Daire Fiyatları Ne Kadar?

Gaziantep konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 175 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Gaziantep konut projesi Şahinbey Akkent’te yükselmektedir. Ayrıca konum itibari ile de pek çok yere yakındır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 290 23 84 ve 0342 336 30 30 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…